wp3596f2fa.png

Wat is het effect van een universal body Contour Wrap?

De universal body
Contour Wrap heeft een sterk afslankende werking. Het verwijdert dode huidcellen, reinigt en
verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.
Het is niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een kledingmaatje minder heeft. Het centimeterverlies is van blijvende aard omdat het niet puur vocht is dat uit het lichaam onttrokken wordt.
De behandeling is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van het lichaam wil, is gebaat bij deze verzorging.. .

Wat met het centimeterverlies?

Wij garanderen dat je bij de eerste behandeling minstens 15cm in lichaamsomtrek zult verliezen, of je betaalt niet!!!De metingen gebeuren voor en na de behandeling en het totale centimeterverlies volgt uit de sommatie van de metingen .Door de windeltechniek kunnen we ons op welbepaalde delen van het lichaam gaan concentreren. Zodoende verlies je enkel centimeters op plaatsen waar je dat wenst!
Meer...

De universal body
Contour Wrap bestaat al meer dan 20 jaar, maar wint elke dag aan populariteit. Elk lifestyle- en gezondheidsmagazine besteedt minstens 1 maal per jaar een artikel aan deze unieke behandeling. Het is een inpakmethode met windels en zeeklei, met als doel een sterke ontgifting, afslanking en revitalisatie van het hele lichaam. De universal body Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.
Oorspronkelijk werd de universal body
Contour Wrap aangewend in de medische wereld voor lever- en nierpatiënten, nu wordt ze ook gebruikt om tegemoet te komen aan hedendaagse behoeften zoals onthaasten en relaxatie Gecombineerd met het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam en het centimeterverlies, is de universal body Contour Wrap een unieke detox behandeling voor man en vrouw.
Werking van de universal body contour wrap

De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag zijn opgestapeld, worden door de warme kleiwindels aangetrokken en verlaten langs deze weg het lichaam. De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten er van af. Ondertussen wordt ook het lymfesysteem gestimuleerd waardoor schadelijke stoffen beter verwerkt en verwijderd worden. Na de behandeling voelt de huid zijdezacht aan. Tegelijkertijd heb je ook een versteviging en lifting van de buste, billen, dijen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt, zal nog enkele dagen doorwerken met verder centimeterverlies tot gevolg.

Verloop van een Contour Wrap behandeling

Vóór de behandeling wordt eerst even gepolst naar uw algemene gezondheidstoestand. Daarna wordt u van top tot teen opgemeten. Vervolgens wordt u ingepakt De windels omvatten je lichaam in een warme omslag en voelen comfortabel aan. Over de windels wordt een sportief pak aangetrokken waarna we u laten rusten. Nadat de Dode Zee klei een uur heeft kunnen inwerken, gaan uw windels er terug af en wordt u opnieuw opgemeten. Zo kunnen we vaststellen hoeveel centimeter u daadwerkelijk verloren bent. Uiteraard zult u zelf onmiddellijk voelen dat uw huid veel zachter en steviger aanvoelt. Bij het aankleden voelt u dat u makkelijker in uw kleding glijdt.
wp7c34ac42.png
wp3f9cf34b.png
wpa3314522.png