wp3596f2fa.png

Micro dermabrasie is een nieuwe techniek om door middel van aluminiumoxide kristallen dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen. Dit is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert, maar ook de collageenproductie stimuleert. Hierdoor wordt de huid én strakker én zachter, waardoor u er veel jonger zal uitzien.
Bij deze behandeling is geen verdoving of narcose nodig. Ook donkere huid kan met micro dermabrasie worden behandeld. Tevens is een nauwkeurige controle mogelijk. Hierdoor blijft de pijn dus uit en is er geen kans op littekens of verkleuring van de huid.
Voor :
- Vermoeide en matte huid
- Verstopte poriën
 - Vlekkerige huid
 - Verouderde huid met rimpelvorming
 - Acne en acnélittekens
 - Littekenweefsel
 - Rokershuid
 - Futloze, droge en ruwe huid
 - Door zon beschadigde huid
De behandeling
Allereerst zal uw gezicht goed gereinigd worden. Hierna begint de echte behandeling. Het apparaat dat bij deze behandeling gebruikt wordt lijkt op een grote pen. Deze bevat een gecontroleerde stroom van kristallen in een "gesloten systeem". De kristallen komen alleen in beweging wanneer het handvat op de huid is geplaatst. Zij stromen dan langs de huid en schaven de dode huidcellen af. De gebruikte kristallen en dode huidcellen worden via het vacuüm systeem in het handvat weggezogen en verplaatst naar de container. De gehele behandeling zal ongeveer een uur in beslag nemen.

Na de behandeling
De huid voelt na de ingreep zacht en strak aan. U wordt geadviseerd voorzichtig te zijn in de zon en een sunblock te gebruiken. Als u de behandeling heeft ondergaan is het zaak dat u uw huid blijft nabehandelen met een goede vochtinbrengende crème minimaal 3 x per dag gedurende 3 dagen daarnaast 48 uur geen make-up op het gezicht aanbrengen.

Voor verdere informatie kunt altijd bellen of langs komen
wpfdcf534a.png