wp3596f2fa.png

Wanneer kan men best een universal body Contour Wrap doen?

Het is dé ideale start voor een vermageringskuur of als algemene gezondheidsbehandeling. Ontgiften en ontslakken gaan samen met afslanken, vermageren en gezondheid. De ontgiftingskuur zal de afslankingskuur in positieve zin beïnvloeden.
Uiteraard kan men de universal body
Contour Wrap ondergaan om het ene seizoen af te sluiten en fris aan een nieuw seizoen te beginnen.
Na een periode van veel en zware medicatie is het ideaal om de universal body
Contour Wrap in te schakelen. De overbelaste lever wordt op die manier ontlast en zal nadien terug optimaal kunnen functioneren.
Personen met huidproblemen zoals psoriasis, eczeem... kunnen best op regelmatige basis een behandeling van de universal body
Contour Wrap doen om de kwaliteit van de huid te onderhouden en te verbeteren. Hoe vaak?

U kunt kiezen voor een éénmalige behandeling of een kuur van drie sessies. Wat wij overigens aanraden. U komt dan de 1ste week  de 2de week en de 5de week voor universal body
Contour Wrap. Eén behandeling geeft op zich al fraaie resultaten en zorgt voor een goede ontgifting, centimeterverlies en een zalig ontspannen gevoel. Een volledige kuur zorgt voor een volledige ontgifting en groter en blijvend centimeterverlies.

Hoe lang duurt de behandeling?

Een universal body
Contour Wrap behandeling duurt 2 uurtjes. De helft van die tijd dient om te rusten en de behandeling zijn werk te laten doen. Tijdens dit uur kan u genieten van een dvd, een tijdschrift of even wegdommelen. Het is tevens mogelijk om samen met een vriend/vriendin/partner…. de behandeling te ondergaan.

Voor meer info kijkt u op www.universalcontourwrap.com
wpa3314522.png