wp3596f2fa.png

Maak nu een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Met de MedCos® IPL behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.

Met de technisch hoogwaardige MedCos® IPL (lichtflitsmethode) wordt in de haarfollikel de lichtenergie omgezet in warmte- energie waardoor de haarwortel definitie wordt vernietigd. Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80% tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden.

Met de MedCos® IPL wordt doormiddel van opeenvolgende flitsen het gewenste huidoppervlakte behandeld. Op het moment van de lichtflits komt er een warmte vrij die als prikkeling op de huid voelt. Dit heeft verder geen reactie op de huid, zelfs niet bij een zeer gevoelige huid. Het is wel mogelijk dat de huid na de behandeling tijdelijk wat rood worden maar dit verdwijnt binnen enkele uren.
Met de MedCos® IPL wordt doormiddel van opeenvolgende flitsen het gewenste huidoppervlakte behandeld. Op het moment van de lichtflits komt er een warmte vrij die als prikkeling op de huid voelt. Dit heeft verder geen reactie op de huid, zelfs niet bij een zeer gevoelige huid.
wpa03f7357.png
Het is wel mogelijk dat de huid na de behandeling tijdelijk wat rood worden maar dit verdwijnt binnen enkele uren.
Omdat het haar uit 3 verschillende groeifases bestaat zijn er meerdere behandelingen nodig om de haarfollikels uit te schakelen. De tijd tussen deze behandelingen kan variëren van 6 tot 12 weken.
Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is onder andere afhankelijk van soort huid/ en haar/-type en de lokatie. Rode, blonde en grijze haren bevatten geen pigment waardoor deze niet behandeld kan worden
wp9493a3b7.png